Παράδοση πλέον αποτελεί η συμμετοχή του Δήμου Μονεμβασίας στην Έκθεση – PHILΟXENIA, ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία αποτυπώνεται το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας, όπου πραγματοποιήθηκε  για 34η φορά, 9-11 Νοεμβρίου του 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Μονεμβασίας, μέσω της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής έχει δυναμική παρουσία στην κορυφαία Ελληνική τουριστική έκθεση, με αποκλειστικό τουριστικό περίπτερο το οποίο πλαισίωσαν με επιτυχία τα μέλη της Επιτροπής, ο κύριος Δημήτριος Πολλάλης και η κυρία Κατερίνα Ντελλή.

Διανεμήθηκε προωθητικό υλικό, ενώ θεματικά videos του Δήμου Μονεμβασίας προβάλλονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των περαστικών. Με το πρόγραμμα “hosted buyers”, μας δόθηκε η  ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς και να πραγματοποιήσουμε παράλληλα, μέσω προκαθορισμένων ραντεβού “b2b” συναντήσεις με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι προέρχονταν από τους χώρους των Tour Operators, Mice, Corporate και Media, από χώρες όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ρωσία, η Σερβία, ο Λίβανος, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Κίνα, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας αλλά  κυρίως η ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, ήταν τα θέματα της συζήτησης που αναδείχτηκαν κατά τη συνάντηση με τους “hosted buyers”, με απώτερο σκοπό τη συνεργασία, την αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής 
Κατερίνα Η. Τσαφατίνου
 
Spread the love

There are no comments yet.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).