Όνειρο ζωής για κάθε ζευγάρι. Τι είναι όμως αυτό που κάνει μοναδική αυτή την εμπειρία; Η ομάδα των φωτογράφων από το studio Mindart, αναλύει τη μαγεία της τέλεσης ενός γάμου στη Μονεμβασιά και εκμεταλλεύεται το μαγευτικό σκηνικό του Κάστρου, για να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την πιο σημαντική στιγμή του ζευγαριού.

”Είναι τόσο διαφορετικός ένας γάμος στο Κάστρο της Μονεμβασιάς. Μέρος ιστορικό, μυστηριακό και ρομαντικό. Η διαδρομή μιας νύφης το αποκαλύπτει: από τη πύλη μέσα από το κεντρικό καλντερίμι, στον ναό του Ελκόμενου Χριστού ή στην Παναγία τη Χρυσαφίτισσα.”

ekklhsia monemvasia uphill gamos   eisodos kastropoliteia monemvasia music

 

”Ο σχεδόν κάθετος βράχος, που στην κορυφή του κρύβει την άνω πόλη, προσφέρει προοπτική και ιδιαίτερο φως”

”Στα τείχη χαμηλά, η αυστηρότητα της πέτρας συνδυάζεται με την απεραντοσύνη της θάλασσας και η φωτογράφηση απογειώνεται…”

 

” Η κάτω πόλη αποτελεί από μόνη της ένα τεράστιο σκηνικό, πηγή έμπνευσης για κάθε φωτογράφο. Στενά λιθόστρωτα σοκάκια με ανθισμένες βοκαμβίλιες, πέτρινες αυλές, μπαλκόνια που ”κρέμονται” στο Μυρτώο Πέλαγος. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;”

 

”Είναι στιγμές που όλα μοιάζουν σαν παραμύθι. Στιγμές που αιχμαλωτίζονται από το φακό του φωτογράφου και ακολουθούν το ζευγάρι για μια ζωή. ”

 

Φωτογραφίες:: www.mindart.gr

Spread the love

There are no comments yet.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).