Οι επισκέπτες του Δήμου Μονεμβασιάς θα βρουν πολλές επιλογές μεταξύ των καταλυμάτων της περιοχής. Σε όλες τις περιοχές του Δήμου – από το Κυπαρίσσι στο βορρά μέχρι τη Νεάπολη στο νότο – λειτουργούν επιχειρήσεις διαφόρων κατηγοριών και μεγεθών, οι οποίες καλύπτουν τις επιμέρους ανάγκες των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Μεταξύ των ξενοδοχείων κυριαρχούν οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις δύο και τριών αστέρων. Μερικές λειτουργούν μόνο τη θερινή περίοδο, άλλες λειτουργούν όλο το χρόνο. Εξαιρετικής ποιότητας μονάδες 4-5 αστέρων ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα τελευταία χρόνια.

Μιαν ιδιαίτερη ομάδα ξενοδοχείων συνθέτουν όσα στεγάζονται σε παλιά αρχοντικά τόσο εντός όσο και εκτός της Καστροπολιτείας και έχουν μετατραπεί σε μικρά πολυτελή boutique hotels. Ξεχωρίζουν για την φιλοξενία υψηλής αισθητικής και την ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα που προσφέρουν.

Τέλος, τα επιπλωμένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά, αφού πρόκειται για οικονομικές επιλογές που προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαμονή.

Αυτό που είναι κοινό για όλα τα καταλύματα της περιοχής, είναι η πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής που τα διακρίνει καθώς και η θέρμη, με την οποία οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων υποδέχονται τους επισκέπτες.

Επιλέξτε με την βοήθεια του εργαλείου στα δεξιά αυτής της σελίδας, το κατάλληλο για εσάς κατάλυμα από τον οδηγό ξενοδοχείων και λοιπών καταλυμάτων της Μονεμβασιάς.

 

Πληροφορίες για τα καταλύματα στον Δήμο Μονεμβασίας μπορείτε να βρείτε και στις παρακάτω ιστοσελίδες:

– Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας / www.lakonia-hotels.gr

– Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Μονεμβασίας / www.monemvasiahotel.gr

– Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων ”Ξένιος Ζευς” / www.vatika.grfacebook page

Spread the love

There are no comments yet.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).