Παραλίες  ‘Πηγάδι’ και ‘Λυγιά’

Η παραλία Πηγάδι, βρίσκεται στην περιοχή του απολιθωμένου δάσους της Αγίας Μαρίνας και τη διασχίζει η περιπατητική διαδρομή Δ14 προς Κάβο Μαλιά. Εκτός από τη χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά που δροσίζουν τους κολυμβητές, στην παραλία υπάρχει και μία κρυμμένη σπηλιά, ιδανική για παιχνίδι.

Δίπλα στο Πηγάδι, βρίσκονται οι υπέροχες παραλίες Λιγιά και Κανατάκι. Η Λιγιά είναι μία παραλία με χρυσή άμμο και κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά. Τα λαξευμένα στο βράχο σκαλοπάτια οδηγούν στη μαγευτική παραλία.

τις επιλέγουμε για…

Αυτές η παραλίες είναι ελκυστικές για παιδιά αλλά και για νέους. Βρίσκονται στην περιοχή του απολιθωμένου δάσους της Αγίας Μαρίνας, είναι ιδανικές για πικνίκ, ενώ από εδώ διέρχεται και η περιπατητική διαδρομή Δ14 προς Κάβο Μαλιά.

με ανέμους…

Είναι κατάλληλες με όλους τους ανέμους εκτός από τον ισχυρό νοτιά.

Περιοχή:

Αγία Μαρίνα, Άγιος Νικόλαος Βοιών

Πληροφορίες:

Ξεκινώντας από τη Νεάπολη παίρνουμε το δρόμο προς Άγιο Νικόλαο. Προσπερνάμε τον Άγιο Νικόλαο και συνεχίζουμε προς Προφήτη Ηλία. Στα 4 χιλιόμετρα μετά τον Άγιο Νικόλαο στρίβουμε αριστερά στο χωμάτινο δρόμο προς Αγία Μαρίνα – Κάβο Μαλιά. Μετά από 2 χιλιόμετρα φτάνουμε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας από όπου και κατεβαίνουμε στις παραλίες.

Χώρος στάθμευσης υπάρχει πάνω από τις παραλίες, στον χώρο του απολιθωμένου δάσους.

 

Spread the love

There are no comments yet.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).