Όσοι επιζητούν την έντονη νυχτερινή ζωή κατά τη διάρκεια των διακοπών τους θα πρέπει να προτιμήσουν κάποιον άλλο ταξιδιωτικό προορισμό: Η Μονεμβασιά προσφέρεται για ήσυχες διακοπές κοντά στη θάλασσα και τη φύση της Πελοποννήσου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ελκυστικές προτάσεις για βραδινή έξοδο. Απεναντίας, σε κάθε περιοχή του Δήμου Μονεμβασιάς υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα.

Εντός της Καστροπολιτείας λειτουργούν μερικά μπαράκια με ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα – ιδίως τις βραδιές με φεγγάρι – και με θέα στα ιστορικά κτίρια και την απεραντοσύνη του Μυρτώου Πελάγους. Στη Γέφυρα, μια δεκαπεντάλεπτη βόλτα από την πύλη του Κάστρου, αλλάζει το σκηνικό. Εδώ συναντάμε μικρά αλλά και μεγάλα ανοιχτά κλαμπ με εντονότερους ρυθμούς και υψηλότερα ”ντεσιμπέλ”

Σε όλους τους παραλιακούς οικισμούς όπως στο Κυπαρίσσι, το Γέρακα, την Ελιά, την Πλύτρα, τον Αρχάγγελο και τον Μαραθιά λειτουργούν μικρά καφέ μπάρ στα οποία εκτυλίσσονται κατά καιρούς οι πιο απρόβλεπτες βραδιές διασκέδασης.

Τέλος η Νεάπολη με την απέραντη παραλία της, έχει να προσφέρει αρκετές προτάσεις για διασκέδαση, αλλά και ένα μεγάλο ανοιχτό κλαμπ. Η νυχτερινή βόλτα στην παραλία αποτελεί must για όλη τη νεολαία, και όταν πέσει ο ήλιος ο κεντρικός δρόμος πεζοδρομείται και γεμίζει ζωή.

Spread the love

There are no comments yet.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).